Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λουράντος (ΠΦΣ): Βορίδης και Γεωργιάδης στέλνανε προτάσεις στην τρόικα για να τις περάσει σαν δικές της

Λουράντος (ΠΦΣ): Βορίδης και Γεωργιάδης στέλνανε προτάσεις στην τρόικα για να τις περάσει σαν δικές της
Θα στηρίξουμε τις ελληνικές θέσεις, όποιο κόμμα και αν κυβερνά, υπογράμμισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου
«Σε μια διαπραγμάτευση λέμε κι ένα “όχι”», ανέφερε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, προσθέτοντας ότι εκεί είναι που η κυβέρνηση χρειάζεται την στήριξη.
Ο πρόεδρος του ΠΦΣ υπογράμμισε, στα πλαίσια ραδιοφωνικής συνέντευξης, πως πάγια θέση του Συλλόγου είναι η στήριξη των ελληνικών θέσεων, ανεξαρτήτως του κόμματος που κυβερνά την Ελλάδα.
Ωστόσο, ασκώντας δριμεία κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση σχολίασε πως «οι προηγούμενοι δεν κάνανε τίποτα» και έτσι ακόμα αν πραγματοποιηθούν τα τρία από τα δέκα, που έχει πει ότι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι επιτυχία, μπροστά στην απραξία της προηγούμενης κυβέρνησης.
Τέλος, άσκησε δριμεία κριτική στους προηγούμενους υπουργούς Υγείας, Μ. Βορίδη και Α. Γεωργιάδη, δηλώνοντας, συγκεκριμένα, πως «πληροφορήθηκα πως ο κ. Βορίδης και ο κ. Γεωργιάδης στέλνανε προτάσεις στην τρόικα για να τις περάσεις σαν δικές της επιλογές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης