Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εντείνεται το αγοραστικό ενδιαφέρον για τα ιδιωτικά νησιά - Παζάρι έως και 30% στις τιμές

tags :
Εντείνεται το αγοραστικό ενδιαφέρον για τα ιδιωτικά νησιά - Παζάρι έως και 30% στις τιμές
Η αισθητή πτώση στις τιμές πώλησης ων ιδιωτικών ελληνικών νησιών έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον μεταξύ των διεθνών αγοραστών
Για εντυπωσιακή αύξηση του ενδιαφέροντος των ξένων για τα ελληνικά νησιά, που ως επί το πλείστον οφείλεται στη σημαντική πτώση των τιμών πώλησής τους, κάνουν λόγο στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής παράγοντες της αγοράς.
Η αισθητή πτώση στις τιμές πώλησης ων ιδιωτικών ελληνικών νησιών έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον μεταξύ των διεθνών αγοραστών.
Σύμφωνα με δηλώσεις παραγόντων της αγοράς ακινήτων στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», εάν ένας υποψήφιος είναι αποδεδειγμένα οικονομικά ισχυρός και θελήσει να διαπραγματευτεί με τον πωλητή, είναι πολύ πιθανό να πετύχει τη μείωση άνω του 30% επί της αρχικής τιμής πώλησης του ακινήτου.
Στο ίδιο μήκος κύματος, πολλοί ξένοι μεσίτες παρότρυναν τους πελάτες τους να αγοράσουν μία ελληνική νησίδα, η οποία είναι σαφώς φθηνότερη από ένα σαλέ στο Άσπεν του Κολοράντο των ΗΠΑ.
Ενδεικτικές τιμές ιδιωτικών νησιών που τίθενται προς πώληση είναι τα 1,2 εκατ. ευρώ για τη νήσο Μόδι 51 στρεμμάτων που βρίσκεται στο Ιόνιο Πέλαγος, κοντά στην Κεφαλονιά και τα 1,5 εκατ. ευρώ για τον Άγιο Αθανάσιο, στον Κορινθιακό Κόλπο
Αρκετά ακριβότερα κοστίζουν η νήσος Όμορφη, 1.200 στρεμμάτων, στα 50 εκατ. ευρώ, η Δολίχη, 1.345 στρεμμάτων, στα 40 εκατ. ευρώ και η Θηλιά, στο Ιόνιο Πέλαγος, 150 μέτρα από το Μεγανήσι, στα 18 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης