Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εργαζόμενοι του Δήμου Κερατσινίου κατέλαβαν το δημαρχείο - Διαμαρτύρονται για τις απολύσεις 27 συναδέλφων τους

Εργαζόμενοι του Δήμου Κερατσινίου κατέλαβαν το δημαρχείο - Διαμαρτύρονται για τις απολύσεις 27 συναδέλφων τους
"Υπουργό Απολύσεων", καλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι εργαζόμενοι του δήμου Κερατσινίου
Κατάληψη στο Δημαρχείο Κερατσινίου πραγματοποιούν από το πρωί οι εργαζόμενοι του Δήμου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απολύσεις 27 συναδέλφων τους, οι οποίες προέκυψαν μετά τον έλεγχο των συμβάσεων.
Να σημειωθεί ότι 15 από τους 27 απολυμένους του Δήμου είναι ΑΜΕΑ. Μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, στην τηλεόραση του Mega, ο Χρήστος Βρεττάκος, δήμαρχος της πόλης, τάχθηκε στο πλευρό των εργαζομένων και υπογράμμισε πως «μετά από 15 χρόνια, και δολοφονία να είχαν κάνει αυτοί οι άνθρωποι, το αδίκημα θα είχε παραγραφεί», ενώ ανέφερε ότι ο Δήμος έχει κινηθεί νομικά και έχει απευθυνθεί στο ποινικό δικαστήριο.
Η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης φρόνιμο θα ήταν να περιμένει πρώτα την απόφαση του δικαστηρίου, συμβούλεψε ο δήμαρχος.
Οι «καταληψίες» εργαζόμενοι προέβησαν χθες, Δευτέρα, σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ σήμερα, ο Στέφανος Σαββόπουλος μέλος της Εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ και εργαζόμενος στο δήμο έκανε λόγο: «για κατάπτυστη απόφαση του υπουργού των απολύσεων, Κυριάκου Μητσοτάκη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης