Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βρέθηκε η μοτοσυκλέτα του συνεργού του Ν. Μαζιώτη - Στο μικροσκόπιο τo ημερολόγιο με τους στόχους

Βρέθηκε η μοτοσυκλέτα του συνεργού του Ν. Μαζιώτη - Στο μικροσκόπιο τo ημερολόγιο με τους στόχους
Εναντίον του νεαρού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση
(upd) Μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά από το γκαράζ του Βύρωνα βρέθηκε η μηχανή του συνεργού του Νίκου Μαζιώτη, Αντώνη Σταμπούλου.
Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού μάρκας Yamaha, η οποία ήδη βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και εξετάζεται εξονυχιστικά για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.
Οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνες και στο σπίτι του χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής τι έχει βρεθεί εκεί.
Σημειώνεται ότι στην κατοχή του όταν συνελήφθη έξω από το γκαράζ είχε βρεθεί ένα κλειδί, στο μπρελόκ του οποίου αναγραφόταν μια συγκεκριμένη οδός.
Ωστόσο, το κλειδί δεν ταιριάζει με καμία κλειδαριά από τα σπίτια που βρίσκονται σε αυτό το δρόμο και τα οποία έχουν ερευνήσει έως τώρα οι αστυνομικοί.
Νωρίτερα οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ο 30χρονος ταυτοποιήθηκε και πρόκειται για τον Σταμπούλο Αντώνη, του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα, γεν. 21/02/1983 στην Αττική.
Εναντίον του νεαρού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση ενώ βαρύνεται και με άλλες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.
Ο κατηγορούμενος, που φέρεται να σχετίζεται με τον καταδικασμένο για την υπόθεση της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας Νίκο Μαζιώτη ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να λογοδοτήσει στον ανακριτή την Κυριακή.
Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής έχουν τεθεί οι σημειώσεις που βρέθηκαν πάνω στον νεαρό, που συνελήφθη χθες στον Βύρωνα, σε γκαράζ που είχε νοικιάσει τον Ιούνιο του 2013 ο ίδιος ο Ν. Μαζιώτης.
Σύμφωνα με αυτές, στόχος των τρομοκρατών ήταν εφοπλιστές, επιχειρηματίες, κτίρια εταιρειών, αλλά και η «έδρα» της Νέας Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα, στο μπλοκ με τις χειρόγραφες σημειώσεις βρέθηκαν αναλυτικές αναφορές σε χώρους κατοικίας και εργασίας, καθώς και ευρύτερες πληροφορίες που θέτουν στο στόχαστρο των τρομοκρατών τους εφοπλιστές Βαγγέλη Μαρινάκη και Θεόδωρο Βενιάμη, τον πρόεδρο του ΣΕΒ Θεόδωρο Φέσσα και τη σύζυγό του Μαρία Τσελέντη, καθώς και τα γραφεία των εταιρειών ιδιοκτησίας τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης