Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αρχίζουν και πάλι σήμερα οι ανασκαφές στην Αμφίπολη Σερρών – Προσεκτικά βήματα από τους αρχαιολόγους

Αρχίζουν και πάλι σήμερα οι ανασκαφές στην Αμφίπολη Σερρών – Προσεκτικά βήματα από τους αρχαιολόγους
Σε λίγα 24ωρα η «λύση» του μεγάλου μυστικού
Αρχίζουν εκ νέου σήμερα οι εργασίες στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης Σερρών με τους αρχαιολόγους και την κοινή γνώμη να περιμένουν με κομμένη την ανάσα τα ευρήματα της αρχαιολογικής σκαπάνης για το τι κρύβεται στο λόφο Καστά.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αρχαιολόγοι προετοιμάζουν με ιδιαίτερη προσοχή τα επόμενα βήματα τους ενώ στις ομάδες των αρχαιολόγων-ερευνητών πρόκειται να προστεθεί από σήμερα και ο στενός συνεργάτης της αρχαιολόγου Κατερίνας Περιστέρη, αρχιτέκτονας, Μιχάλης Λεφαντζής προκειμένου να ενισχύσει την αρχαιολογική ομάδα.
Ο κ.Λεφαντζής σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ υποστήριξε ότι «το υπουργείο Πολιτισμού είναι αυτό που θα δώσει την περαιτέρω ενημέρωση των εξελίξεων των αρχαιολογικών ανασκαφών» ενώ σημειώνει πως «η αποκάλυψη των όσων κρύβουν οι Σφίγγες δεν σχετίζεται χρονικά με τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως της Θεσσαλονίκης».
«Ότι είναι να γίνει, θα το μάθετε εν καιρώ και μάλιστα πολύ γρήγορα» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αρχιτέκτονας Μιχάλης Λεφαντζής.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης