Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γιάφκα του Νίκου Μαζιώτη εντόπισε η αστυνομία στα Πατήσια - Βαρύ οπλισμό αναζητούν οι αρχές

Γιάφκα του Νίκου Μαζιώτη εντόπισε η αστυνομία στα Πατήσια - Βαρύ οπλισμό αναζητούν οι αρχές
Στο διαμέρισμα στα Πατήσια εντοπίστηκε DNA του Μαζιώτη και συνεργών του
Γιάφκα του Νίκου Μαζιώτη και συνεργών του ανακάλυψε η αστυνομία στα Πατήσια.
Μετά από εντατικές έρευνες, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία κατάφερε να εντοπίσει γιάφκα του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος, μετά την περιπετειώδη σύλληψή του στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο διαμέρισμα εντοπίστηκε DNA δικό του αλλά και συνεργατών του, ενώ αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα είχε τεθεί υπό παρακολούθηση προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιου είδους κινητικότητα συνεργών του συλληφθέντα.
Οι έρευνες είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη,ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι βρήκαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής μέσα στο διαμέρισμα.
Τα μέχρι στιγμής ευρήματα εξετάζονται εξονυχιστικά.
Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής αναζητούν τον βαρύτατο οπλισμό της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», που αποτελείται από ρουκετοβόλα, ρουκέτες, καλάσνικοφ και χειροβομβίδες.
Οι αρχές ερευνούσαν και την περιοχή του Μαραθώνα, όπου εκτιμούν ότι μπορεί να βρίσκεται η δεύτερη γιάφκα που χρησιμοποιούσε ο Μαζιώτης και στην οποία ενδεχομένως κρύβονται τα εκρηκτικά.
Στις έρευνες οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και συνεργών του, ψάχνοντας ενδεχομένως για κάποιο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν.
Πάντως οι Αρχές προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς στις έρευνες τους διότι δεν αποκλείουν τα ασύλληπτα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα να προχωρήσουν σε ένα χτύπημα – απάντηση για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.
Άλλωστε οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι δυνατό να υπάρξει μια τέτοια κίνηση από τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης, καθώς θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι θα είχαν καταρτιστεί εναλλακτικά σενάρια σε περίπτωση σύλληψης του Μαζιώτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης