Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Εν ψυχρώ δολοφονία εκατοντάδων εργαζομένων η διαδικασία επανελέγχου των συμβάσεων

tags :
ΠΟΕ-ΟΤΑ: Εν ψυχρώ δολοφονία εκατοντάδων εργαζομένων η διαδικασία επανελέγχου των συμβάσεων
Έκκληση στους αιρετούς να μην συμπράξουν στα σχέδια της κυβέρνησης
Για εν ψυχρώ δολοφονία εκατοντάδων εργαζομένων μέσα από τη διαδικασία επανελέγχου της μετατροπής των συμβάσεων του προσωπικού των ΟΤΑ κάνει λόγο η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία καλεί τους αιρετούς να μην συμπράξουν στα σχέδια της κυβέρνησης.
Με αφορμή την επιστολή του υπ.Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κ. Μητσοτάκη προς την ΚΕΔΕ, με την οποία ζητά τη συνδρομή των αιρετών στη διαδικασία ελέγχου, η ΠΟΕ-ΟΤΑ κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι «για μια ακόμα φορά επιχειρεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη και να χρυσώσει το χάπι στους εργαζόμενους επιχειρώντας να παρουσιάσει την διαδικασία επανελέγχου των συμβάσεων, που ετράπησαν από ορισμένου σε αορίστου χρόνου ως μια ‘μάχη κατά της διαφθοράς’».
Σε επιστολή της προς την ΚΕΔΕ, η ΠΟΕ-ΟΤΑ, αφού αναφέρει ότι η σύμπραξη που ζητά ο κ. Μητσοτάκης από τους δημάρχους «είναι στην πραγματικότητα φενάκη των πραγματικών προθέσεών του, που είναι οι χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων και η ποινικοποίηση της εργασίας στο Δημόσιο», καλεί τους αιρετούς «να συμπράξουν με τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στον αγώνα τους για την κατάργηση του επανελέγχου-φερετζέ των απολύσεων, που ευαγγελίζεται ο υπουργός».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης