Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι

tags :
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι
Η κακοκαιρία θα χτυπήσει την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη
Ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, αναμένεται να εκδηλωθούν από τη Δευτέρα το βράδυ και θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Η κακοκαιρία θα χτυπήσει την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ την Τρίτη θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, όπου θα συνοδεύονται από χαλαζόπτωση και ισχυρούς ανέμους.
Δεν αποκλείεται μάλιστα παρόμοια φαινόμενα να εκδηλωθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενίσουν από το απόγευμα της Τετάρτης.

Αναλυτικότερα:
Θα εκδηλωθούν καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη το βράδυ.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά καλός, ενώ το βράδυ θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια.
Στην Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά, όπου το βράδυ θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο,τη δυτική Στερεά, και την δυτική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές το βράδυ στα ορεινά, κυρίως της Ηπείρου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά καλός, με τοπικές νεφώσεις το βράδυ στα βόρεια και πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας.
Σε Κυκλάδες, Κρήτη, νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης