Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μικροένταση στο Εφετείο κατά την άφιξη του Ν. Μιχαλολιάκου - «Την χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου» καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή

Μικροένταση στο Εφετείο κατά την άφιξη του Ν. Μιχαλολιάκου - «Την χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου» καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή
Σε χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης προχώρησαν οι ασυνομικοί
Μικρής έκτασης επεισόδια προκλήθηκαν έξω από το εφετείο την Παρασκευή το πρωί, όπου έχουν συγκεντρωθεί υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.
Νωρίς το πρωί μετήχθησαν στο Εφετείο προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον των ανακριτριών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.
Κατά την άφιξη της «κλούβας» στην οποία επέβαιναν οι κρατούμενοι δημιουργήθηκε ένταση καθώς οι περίπου 150 συγκεντρωμένοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να πλησιάσουν το όχημα.
Οι αστυνομικοί τους απώθησαν, οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να προσεγγίσουν από άλλο σημείο με αποτέλεσμα οι δυνάμεις ασφαλείας να κάνουν χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.
Η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου που θέλει να φιμώσει το κόμμα.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
«Η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου θέλοντας να φιμώσει την μοναδική φωνή Αντίστασης, της φωνή της Χρυσής Αυγής έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να επιτεθούν με χημικά στους εκατοντάδες Χρυσαυγίτες που είναι αυτήν την στιγμή συγκεντρωμένοι έξω από το Εφετείο.
Το "έγκλημα" των Συναγωνιστών είναι ότι υποδέχθηκαν με ελληνικές σημαίες και συνθήματα τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και τους Συναγωνιστές Παππά και Λαγό και ότι διαμαρτύρονται κατά της παράνομης πολιτικής δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής.
Ας γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε από τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τις σφαίρες των τρομοκρατών.
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης