Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ρέλιας (ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ) – Καταστροφικό για τη Δ. Μακεδονία το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

Ρέλιας (ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ) – Καταστροφικό για τη Δ. Μακεδονία το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ
Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δεν είναι απέναντι στην κοινωνία, αλλά αντιτίθεται σε μια καταστροφική πολιτική
Την άποψη ότι το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα είναι καταστροφικό για τη δυτική Μακεδονία και όχι μόνο εξέφρασε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Στ.Ρέλιος, ο οποίος εξήγγειλε ότι την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζουν οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
«Είναι σε όλους κατανοητό πως το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα είναι καταστροφικό για τον τόπο θα φέρει την καταστροφή και την ερήμωση. Το ζήτημα δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, αλλά για τους κατοίκους της Δ. Μακεδονίας είναι θέμα επιβίωσης. Αλλά και στις άλλες περιοχές που υπάρχουν ενεργειακά κέντρα, έχουν κινητοποιηθεί οι κάτοικοι, οι φορείς, οι σύλλογοι, τα εργατικά κέντρα, η εκκλησία, της οποίας η συμπαράσταση στον αγώνα μας είναι πολύ συγκινητική» υποστηρίζει σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ.Ρέλιας.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να στραφεί ο κόσμος ενάντια στον αγώνα της Ομοσπονδίας, εξαιτίας της κόπωσης από τις διακοπές του ρεύματος εν μέσω θέρους, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ υποστήριξε πως «ποτέ η ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ δεν ήταν απέναντι στην κοινωνία ήταν μέρος της κοινωνίας και τη σέβεται. Όμως, είναι παράλληλα και εργαζόμενοι και αντιτίθενται σε μια καταστροφική πολιτική».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης