Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι απολογίες για την υπόθεση με την ηρωίνη

Συνεχίζονται οι απολογίες για την υπόθεση με την ηρωίνη
Στον ανακριτή άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι
Συνεχίζονται σήμερα οι απολογίες των συλληφθέντων για την υπόθεση της ηρωίνης, ποσότητας σχεδόν 1 τόνου που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε αποθήκη στο Κορωπί.
Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν τέσσερα άτομα, δύο μέλη του πληρώματος που δεν απολογήθηκαν το περασμένο 24ωρο, καθώς και ο 47χρονος Ιρανός και ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος φέρεται να ασκεί το επάγγελμα του αλουμινοκατασκευαστή και κατηγορείται ότι έχει βοηθήσει στη μεταφορά της ηρωίνης στην έπαυλη στη Φιλοθέη.
Ο Ιρανός είναι ο μοναδικός που θέλησε να καταθέσει στην Ασφάλεια του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση.
Φέρεται να έχει δηλώσει ότι το δεξαμενόπλοιο παρέλαβε την ηρωίνη από διεθνή ύδατα μεταξύ του Πακιστάν και του Ομάν από πλοιάριο τροφοδοσίας, από το οποίο επιβιβάστηκε ο ίδιος ως συνοδός φύλακας της ηρωίνης -και για το ρόλο αυτό θα λάμβανε το ποσό των 50.000.000 ιρανικών ριάλ (περίπου 1,4 εκατ. ευρώ).
Σημειώνεται για την υπόθεση εντοπισμού της δεύτερης ποσότητας ηρωίνης σε αποθήκη στο Κορωπί, συνολικού βάρους 986 κιλών και 600 γραμμαρίων, εμπλέκονται 14 άτομα.
Χθες κρίθηκαν προφυλακιστέοι τέσσερις από τους 14 κατηγορούμενους.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης