Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αθώοι ο Απ. Γκλέτσος και έξι ακόμα άτομα για το άνοιγμα των διοδίων στην Αθηνών - Λαμίας

tags :
Αθώοι ο Απ. Γκλέτσος και έξι ακόμα άτομα για το άνοιγμα των διοδίων στην Αθηνών - Λαμίας
Μαζί με τον κ. Γκλέτσο δικάζονταν ένας αντιδήμαρχος στον δήμο Στυλίδας καθώς και πέντε εργαζόμενοι στον δήμο
Αθώος κρίθηκε τόσο ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσο όσο και έξι ακόμη άτομα που δικάζονταν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, για υπόθεση που αφορούσε την αφαίρεση των μπαρών των διοδίων στο 246ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας τον Ιανουάριο του 2011.
Μαζί με τον κ. Γκλέτσο δικάζονταν ένας αντιδήμαρχος στον δήμο Στυλίδας καθώς και πέντε εργαζόμενοι στον δήμο.
Σημειώνεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης είχε αναβληθεί αρκετές φορές. Το ποινικό σκέλος της ξεκίνησε με μήνυση κατ’ αγνώστων που υπέβαλε η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου», η οποία διαχειρίζεται τον δρόμο. Οι εργαζόμενοι στον δήμο αντιμετώπιζαν κατηγορίες για διακεκριμένη φθορά, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και για αυτοδικία, ενώ ο Απόστολος Γκλέτσος για ηθική αυτουργία στα συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων οι μάρτυρες κατηγορίες δεν φάνηκαν πρόθυμη να στηρίξουν τις κατηγορίες, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν άμεση γνώση των όσων συνέβησαν.
Επίσης, υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Στερεάς κατέθεσαν ότι είχαν ειδοποιηθεί και είχαν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συγκοινωνιών. Μάλιστα η εταιρεία, που υπέβαλε τη συγκεκριμένη μηνυτήρια αναφορά, δεν παρέστη ως πολιτική αγωγή.
Έτσι το δικαστήριο αποφάσισε την αθώωση όλων, εκτιμώντας ότι τα πραγματικά περιστατικά δεν οδηγούν σε καταδικαστική απόφαση.
Από την πλευρά του ο κ. Γκλέτσος υποστήριξε ότι «τώρα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», από τη στιγμή που έχει κατασκευαστεί παρακαμπτήρια οδός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης