Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο οι υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού

Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο οι υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού
Θα συγκεντρωθούν στις 12:30 στο Βυζαντινό Μουσείο, απ' όπου θα κάνουν πορεία προς το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Στάση εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη της βάρδιας τους, αλλά και συγκέντρωση στις 12:30 στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο θα πραγματοποιήσουν αύριο οι εργαζόμενοι του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι εν συνεχεία θα κατευθυνθούν προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων του υπ. Πολιτισμού Αττικής, Στερεάς και Νήσων, συνεχίζουν «τον αγώνα ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια συρρίκνωσης του υπουργείου Πολιτισμού, μείωσης ή κατάργησης των οργανικών θέσεων, ενάντια στη μισθολογική υποβάθμιση, τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις, όπως κι αν βαφτιστούν, και την ιδιωτικοποίηση».
Διεκδικούν «ένα δημόσιο που θα λειτουργεί με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον και θα προασπίζεται τα κοινωνικά αγαθά: παιδεία, υγεία, πολιτισμό» ενάντια, όπως τονίζει, σε «κάθε "μεταρρύθμιση" που στόχο έχει να κομματικοποιήσει τον δημόσιο τομέα ή να τον κάνει έρμαιο στα συμφέροντα του ιδιωτικού τομέα, όπως το σχέδιο νόμου που εξήγγειλε το ΥΔΜΗΔ για τις αλλαγές στις κρίσεις των προϊστάμενων».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης