Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ποινικές διώξεις κατά σωφρονιστικών υπαλλήλων για τον θάνατο του βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι - Ήδη συνελήφθησαν τρία άτομα

tags :
Ποινικές διώξεις  κατά σωφρονιστικών υπαλλήλων για τον θάνατο του βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι - Ήδη συνελήφθησαν τρία άτομα
Οι διώξεις αφορούν τα κακουργήματα του βασανισμού με αποτέλεσμα τον θάνατο, του απλού βασανισμού και της βαριάς σκοπούμενης βλάβης
Σε συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας προχώρησαν στελέχη του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά τις ποινικές διώξεις που άσκησε ο εισαγγελέας Άμφισσας Νίκος Αντωναράκης, για τρία κακουργήματα που αφορούν τον θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη, Ιλία Κορέλι.
Έως τώρα έχουν συλληφθεί τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για τον πρόεδρο των Εσωτερικών Φρουρών των φυλακών Νιγρίτας, Χάρη Κονσολίδη, ο οποίος νοσηλεύεται από το απόγευμα της Δευτέρας, στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.
Σημειώνεται ότι οι διώξεις αφορούν τα κακουργήματα του βασανισμού με αποτέλεσμα τον θάνατο, του απλού βασανισμού και της βαριάς σκοπούμενης βλάβης.
Οι διώξεις για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Νιγρίτας είναι κατά 18 προσώπων, ενώ για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Μαλανδρίνου και τους αστυνομικούς της Ιτέας είναι κατά παντός υπευθύνου και θα προσωποποιηθούν κατά την ανάκριση.
Αναμένεται ότι σύντομα θα συλληφθούν και οι υπόλοιποι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, εις βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

(Πρώτη ενημέρωση 10:46, 1 Απριλίου 2014)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης