Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σταματούν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί, ανοίγουν τα φαρμακεία

Σταματούν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί, ανοίγουν τα φαρμακεία
Ετοιμάζονται προσφυγές στα ευρωπαϊκά δικαστήρια

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί, οι οποίοι αναζητούν νέες μορφές αντίδρασης στα όσα προβλέπει για τον κλάδο τους το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή.
Στη γενική συνέλευση των φαρμακοποιών της Αττικής αποφασίστηκε να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις αλλά και να καταργηθούν οι εφημερίες των φαρμακείων.
Όπως ανακοίνωσε ο Κ.Θεοδοσιάδης, πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, οι φαρμακοποιοί εξετάζουν πλέον την προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Επιπλέον, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο κ.Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε και την αποχώρηση του από τη ΝΔ.
«'Η πολιτική που υλοποιεί η κυβέρνηση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές μου, οδηγεί σε εξαφάνιση τη μεσαία τάξη και χθες ολοκλήρωσε, με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την καταστροφή των φαρμακοποιών που έχω την τιμή να εκπροσωπώ και για τους οποίους θα συνεχίσω να μάχομαι. Επειδή πιστεύω ότι οι πολιτικές μου επιλογές πρέπει να είναι συμβατές με τη συνείδησή μου, αποχωρώ από τη Νέα Δημοκρατία» ανέφερε στην επιστολή του ο κ.Θεοδοσιάδης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης