Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Άμεση ανανέωση των συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ ζητούν οι γιατροί - Απαράδεκτες οι καθυστερήσεις

tags :
Άμεση ανανέωση των συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ ζητούν οι γιατροί - Απαράδεκτες οι καθυστερήσεις
Διαφωνεί με την τρίμηνη παράταση των υφιστάμενων συμβάσεων η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου να μείνουν χωρίς κάλυψη οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ

Την άμεση ανανέωση των συμβάσεων των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ, οι οποίες λήγουν στις 31 Μαρτίου, ζητά η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ, η οποία χαρακτηρίζει απαράδεκτες τις καθυστερήσεις, ενώ προειδοποιεί για τον κίνδυνο να μείνουν χωρίς κάλυψει οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ.
Σε ανακοίνωση της Ένωσης τονίζεται ότι ο Οργανισμός, παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ, δείχνει προκλητική αδιαφορία με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ιατρική κάλυψη τα 10 εκατ. ασφαλισμένων του Οργανισμού μετά τις 31 Μαρτίου και υπογραμμίζει τη διαφωνία της με την τρίμηνη παράταση των υφιστάμενων συμβάσεων, τονίζοντας ότι διαιωνίζεται το πρόβλημα.
Παράλληλα, καλεί τον Οργανισμό να ενεργοποιήσει άμεσα την επιτροπή διαπραγμάτευσης και να δώσει στη δημοσιότητα προσχέδιο σύμβασης με τους κλινικούς ιατρούς, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα προβεί σε άμεσες ενέργειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης