Κοινωνία

ΠΟΣΠΕΡΤ – Συλλαλητήριο στις 18:00 το απόγευμα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

tags :
ΠΟΣΠΕΡΤ – Συλλαλητήριο στις 18:00 το απόγευμα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ
Διαμηνύει ότι συνεχίζεται ο αγώνας για να ανοίξει ξανά η ΕΡΤ


Συλλαλητήριο έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή προγραμματίζει για τις 6 σήμερα το απόγευμα η ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία διαμηνύει πως ο αγώνας για να ανοίξει ξανά η ΕΡΤ συνεχίζεται.
Σημειώνεται πως σήμερα συμπληρώνονται εννέα μήνες από το «μαύρο» στην ΕΡΤ, με τους εργαζόμενους ωστόσο να εξακολουθούν να παράγουν πρόγραμμα για την ΕΤ3, την ΕΡΑ, το Τρίτο Πρόγραμμα και το ενημερωτικό site ertopen.gr εξακολουθούν να δίνουν τη μάχη τους.
«Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για την ανατροπή, βγαίνουμε στους δρόμους μαζί με όλους αυτούς που η υποταγμένη κυβέρνηση τους επιφυλάσσει την δική μας τύχη. Κατέλαβαν το Ραδιομέγαρο πριν 4 μήνες, όμως κρατάμε σε λειτουργία την ΕΡΤ3, τους περιφερειακούς σταθμούς και κερδίσαμε το ERTOPEN, χωρίσαμε με μερικούς… "συναδέλφους" αλλά ενωθήκαμε με αγωνιστές και αγωνίστριες και χάσαμε πολλές από τις ψευδαισθήσεις μας. Και τώρα; Τώρα και πάντα ο αγώνας δίνει την νίκη. Τίποτα δεν μας σταματά» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία υπογραμμίζει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της «μέχρι να γίνει η ΕΡΤ το πρώτο δημόσιο κοινωνικά ελεγχόμενο αγαθό, μια ραδιοτηλεόραση - πρότυπο που θα αξίζει να τη ζεις και να τη συνδιαμορφώνεις.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης