Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ) – Δεν είναι μεταρρύθμιση το 5ευρω στα Πολυϊατρεία

tags :
Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ) – Δεν είναι μεταρρύθμιση το 5ευρω στα Πολυϊατρεία
«Βολές» κατά του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη


Επίθεση στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Οδ.Κωνσταντινόπουλος με αφορμή την επιβολή εισιτηρίου 5 ευρώ στα πολυϊατρεία, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει έλλειμμα συνεννόησης.
«Το ν/σ που ψηφίσαμε πριν 15 ημέρες δεν γράφει για εισιτήριο 5 ευρώ στο ΠΕΔΥ» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος σημείωσε λιτι αυτό που προβλέπει το νομοσχέδιο είναι ότι ο προϋπολογισμός ενός νοσοκομείου ελέγχεται και δεν μπορεί να ξεπεραστεί.
«Δεν είναι μεταρρύθμιση να βγαίνω ένα πρωί και να βάζω 5 ευρώ στα πολυϊατρεία. Το κοινωνικό κράτος πρέπει να κόβει από αλλού . Πρέπει να είναι σωστό το νομοσχέδιο προς τον πελάτη/ πολίτη» σημείωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος πάντως επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους στη διένεξη του κόμματός του με τον υπουργό Υγείας.
Ωστόσο, τόνισε ότι «κάθε μεταρρύθμιση θέλει συνεννόηση και με τον τρόπο του απεδέχθη αυτά που είπαμε. Για κάθε συνταγογράφηση ο ασθενής θα πληρώνει 5 ευρώ;» διερωτήθηκε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, τονίζοντας ότι ο υπουργός Υγείας «μπορεί να μη γνωρίζει καλά τα θέματα υγείας, αλλά έδειξε πολύ καλή διάθεση να ακούσει στη Βουλή τις αντίθετες απόψεις».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης