Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κλειστή η παλαιά Εθνική Οδός Τρίπολης- Καλαμάτας λόγω καθίζησης

tags :
Κλειστή η παλαιά Εθνική Οδός Τρίπολης- Καλαμάτας λόγω καθίζησης
Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά το τμήμα μετά την τοπική κοινότητα Δερβενίου, μέχρι τα όρια με το νομό Μεσσηνίας
Καθίζηση σημειώθηκε στο 54ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Τρίπολης-Καλαμάτας στο ρεύμα του δρόμου προς Καλαμάτα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το 52ο μέχρι και 56ο χιλιόμετρο στο Δερβένι.
Το οδόστρωμα υποχώρησε σε μήκος 40 μέτρων, σε βάθος ενός μέτρου και σε πλάτος τεσσάρων μέτρων, στη χιλιομετρική θέση 54,100.
Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά το τμήμα μετά την τοπική κοινότητα Δερβενίου, μέχρι τα όρια με το νομό Μεσσηνίας.
Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΜΠΕ στην περιοχή, το συγκεκριμένο σημείο είναι προβληματικό και κάθε χρόνο τη χειμερινή περίοδο κατολισθαίνει.
Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς Καλαμάτα, διεξάγεται κανονικά κι απρόσκοπτα από τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολη-Καλαμάτα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης