Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κ. Μητσοτάκης (υπ. Διοικ. Μεταρ.) - Μία καινούργια εποχή για τα ΚΕΠ ξεκίνησε

Κ. Μητσοτάκης (υπ. Διοικ. Μεταρ.) - Μία καινούργια εποχή για τα ΚΕΠ ξεκίνησε
Στόχος της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι η περαιτέρω ενίσχυση ενός επιτυχημένου θεσμού
Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των νέων on-line υπηρεσιών που προσφέρουν τα ΚΕΠ στους πολίτες (φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, πιστοποιητικά δημοτολογίου, βεβαίωση αποδοχών συντάξεων κλπ), ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα το ΚΕΠ δήμου Κηφισιάς, προκειμένου να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους για τη συστηματική και μεθοδική δουλειά τους.
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης δήλωσε ότι «μία καινούργια εποχή για τα ΚΕΠ ξεκίνησε. Πλέον τα ΚΕΠ παρέχουν on-line υπηρεσίες υψηλής ζήτησης για τους πολίτες. Στόχος της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι η περαιτέρω ενίσχυση ενός επιτυχημένου θεσμού».
Προσέθεσε δε ότι «η επιτυχία αυτή συνδέεται άρρηκτα με την υψηλή παροχή υπηρεσιών από τους εργαζόμενους στα ΚΕΠ, τους οποίους και με αυτή την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω, για την αφοσίωσή τους στη δουλειά την οποία επιτελούν.
Επιπλέον, για το αίσθημα εξυπηρέτησης του πολίτη η οποία τους διακρίνει, κάτι που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης