Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αυξάνει τα δρομολόγια για Χανιά η Ryanair

Αυξάνει τα δρομολόγια για Χανιά η Ryanair
Θα προστεθούν τρία νέα δρομολόγια στους 26 προορισμούς που εξυπηρετεί η εταιρεία
Αυξάνει τα δρομολόγιά της από και προς το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» των Χανίων η εταιρεία Ryanair, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας για την Ελλάδα, την Κροατία και την Ιταλία, Τζον Αλμποράντε.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα Χανιά, ο κ. Αλμποράντε ανακοίνωσε ότι προστίθενται τρία νέα δρομολόγια στους 26 προορισμούς τους οποίους θα εξυπηρετεί η εταιρεία, από τον Απρίλιο, από και προς τα Χανιά.
Πρόκειται για την Αθήνα, με δύο πτήσεις καθημερινά, το Μπόρνμουθ στη νότια Αγγλία, με μία πτήση την εβδομάδα, και το Δουβλίνο, με δύο πτήσεις την εβδομάδα.
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, θα αφορά από τον Απρίλιο 29 προορισμούς, ενώ ένα αεροσκάφος θα σταθμεύει στη βάση που έχει δημιουργηθεί στα Χανιά.
Ο αριθμός των επιβατών όσον αφορά τις αφίξεις και αναχωρήσεις υπολογίζεται στις 730.000, ενώ από αυτήν τη δραστηριότητα, όπως λέει η εταιρεία, θα δημιουργηθούν στα Χανιά περισσότερες από 730 θέσεις εργασίας.
Η Ryanair ανακοίνωσε ακόμη ότι προσφέρει εισιτήρια από 19,99 ευρώ για ταξίδια τον Απρίλιο και τον Μάιο, τα οποία είναι διαθέσιμα για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 27 Φεβρουαρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης