Κοινωνία

Στις 13:00 το παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη – Θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή

Στις 13:00 το παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη – Θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή
Οι αγρότες διαμαρτύρονται κυρίως για τις αλλαγές στην φορολόγηση τους


Στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη, έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.
Στην Αθήνα θα βρεθούν αγρότες από τη Μακεδονία, τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, έρχονται ακόμη και από την Κρήτη, ενώ έχουν απευθύνει κάλεσμα να συμμετέχουν και άλλοι εργαζόμενοι.
Τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο ανακοίνωσαν και οι παραγωγοί των Λαϊκών Αγορών. Επίσης έχουν κηρύξει παναττική στάση εργασίας από τις 13:00 έως τη λήξη της βάρδιας οι γεωτεχνικοί υπάλληλοι, δια μέσου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.
Στο συλλαλητήριο θα απευθύνουν χαιρετισμούς φορείς αγροτών από όλη τη χώρα και θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία του Βαγγέλη Μπούτα, από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων και επικεφαλής της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας. Σημειώνεται πως 34 βουλευτές της ΝΔ κατέθεσαν 16 προτάσεις για τη φορολόγηση των προς τους υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας, Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης.
Οι 34 βουλευτές υποστηρίζουν ότι κακοί χειρισμοί έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους αγρότες και έχουν οδηγήσει στις πολυήμερες κινητοποιήσεις, και καλούν τους υπουργούς να απαντήσουν τι προτίθενται να κάνουν επί των προτάσεών τους.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης