Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε η μηχανοκίνητη πορεία των σχολικών φυλάκων για τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις

Ολοκληρώθηκε η μηχανοκίνητη πορεία των σχολικών φυλάκων για τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις
Η αυτοκινητοπομπή «Καραβάνι ζωής, ρήξης και ανατροπής» ξεκίνησε χτες Πέμπτη από την Αλεξανδρούπολη και έφθασε περίπου στις δυο το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17:00 έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη Β. Σοφίας, η μηχανοκίνητη πορεία των σχολικών φυλάκων.
Μικρή ένταση έλαβε χώρα όταν την Αγίου Κωνσταντίνου η αστυνομία σταμάτησε τους σχολικούς φύλακες, λέγοντάς τους πως δεν διαθέτουν άδεια για την πραγματοποίηση μηχανοκίνητης πορείας και τους κάλεσε να προχωρήσουν μόνο πεζή ή με τα δίκυκλα, αφήνοντας σταθμευμένα τα αυτοκίνητα.
Τελικά οι διαδηλωτές υποχώρησαν προς την πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ συμφωνήθηκε να επιτραπεί στους διαδηλωτές να προχωρήσουν μόνο με τα δίκυκλα.
Η αυτοκινητοπομπή «Καραβάνι ζωής, ρήξης και ανατροπής» ξεκίνησε χτες Πέμπτη από την Αλεξανδρούπολη και έφθασε περίπου στις δυο το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπου και ενώθηκε με τη συγκέντρωση της ΟΛΜΕ.
Οι διαδηλωτές ζητούν την κατάργηση του Νόμου 4172/2013 για τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις, επιστροφή όλων των σχολικών φυλάκων στα σχολεία και αναγνώριση με νομοθετική ρύθμιση της προϋπηρεσίας (ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά) των σχολικών φυλάκων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης