Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Eντοπίστηκε κρατήρας από επίθεση με ρουκέτα κατά της αυτοκινητοβιομηχανίας Mercedes στην Βαρυμπόμπη

tags :
Eντοπίστηκε κρατήρας από επίθεση με ρουκέτα κατά της αυτοκινητοβιομηχανίας Mercedes στην Βαρυμπόμπη
Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η οργάνωση με την προκήρυξη της, με την οποία ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του Γερμανού Πρέσβη
Κλιμάκιο ανδρών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας εντόπισαν κρατήρα μετά από ενδελεχή έρευνα στις εγκαταστάσεις της Mercedes στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.
Ο κρατήρας προκλήθηκε από ρουκέτα της  τρομοκρατικής οργάνωσης "Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών" που είχε στόχο τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.
Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η οργάνωση με την προκήρυξη της, με την οποία ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του Γερμανού Πρέσβη,  αναφέροντας ότι στις 12 Ιανουαρίου μέλη της  οργάνωσης επιτέθηκαν στις κτιριακές εγκαταστάσεις της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας με ρουκέτα.
Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της προκήρυξης.
«στο πλαίσιο εκστρατείας εναντίον της Γερμανικής καπιταλιστικής μηχανής, επιλέξαμε να βάλουμε με εκτοξευτήρα ρουκετών κατά των κτηριακών εγκαταστάσεων της Mercedes - Benz που βρίσκονται στη περιοχή της Βαρυμπόμπης. Την Κυριακή 12-01-14 και ώρα περίπου 23.00 καταφέραμε να προσεγγίσουμε το στόχο χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί κι αυτή τη φορά προσπαθήσαμε να μην έχουμε μια επανάληψη της περσινής ατυχίας έξω απ' τα γραφεία της Ν.Δ. παρά το γεγονός ότι πλησιάσαμε αυτό το ενδεχόμενο. Και αυτό γιατί και η πρώτη απόπειρα εκτόξευσης ρουκέτας κατά των γραφείων της Mercedes απέτυχε και πάλι λόγω αστοχίας υλικού, όμως αυτή τη φορά επιστρατεύθηκε και η δεύτερη ρουκέτα που φέραμε μαζί μας και η οποία τελικά πυροδοτήθηκε κανονικά και διέγραψε την προσχεδιασμένη διαδρομή. Το γεγονός ότι ακόμα κι όταν γράφεται αυτό το κείμενο η επίθεσή μας αυτή δεν έχει γίνει – με οποιονδήποτε τρόπο – γνωστή στις διωκτικές αρχές και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας οδηγεί στα εξής συμπεράσματα: είτε έχει γίνει μια άθλια απόπειρα συγκάλυψης της ενέργειας (η οποία θα διαφανεί τις επόμενες μέρες μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης) είτε λόγω δικής μας λανθασμένης επιλογής σημείου βολής (πιθανόν μακριά απ’ το στόχο) η ρουκέτα δεν διένυσε την επιθυμητή απόσταση και βρίσκεται περιμετρικά των εγκαταστάσεων της Mercedes – Benz».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης