Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στην Αθήνα «κατεβαίνουν» οι αγρότες

Στην Αθήνα «κατεβαίνουν» οι αγρότες
Επιδιώκουν συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς και τον υπ.Οικονομικών, Γ.Στουρνάρα


Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα αντιπροσωπεία των αγροτών, η οποία θα επιδιώξει να συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και με τον υπουργό Οικονομικών, Γ.Στουρνάρα.
Οι αγρότες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις επιβαρύνσεις που θα υποστούν μέσω του νέου φορολογικού πλαισίου, συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους με συμβολικές κινήσεις, όπως π.χ. να ανοίξουν τις μπάρες στους σταθμούς διοδίων αλλά και με νέες παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από τις εφορίες.
Σημειώνεται ότι χθες έκλεισε για μιάμιση και πλέον ώρα το μεσημέρι η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος του μπλόκου της Νίκαιας όπου συγκεντρώθηκαν, συμμετέχοντας σε μεγάλο συλλαλητήριο, χιλιάδες πολίτες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των αγροτών.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν πολίτες και αγρότες αλλά και εκπρόσωποι φορέων από όλη τη Θεσσαλία, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, ενώ δυναμικό ήταν το παρών που έδωσαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ, τόσο με τη φυσική τους παρουσία όσο και με την παρουσία αρκετών φορτηγών και τρακτέρ, τα οποία παρατάχθηκαν παραπλεύρως της εθνικής και κόρναραν συνεχώς δίνοντας τον τόνο στο συλλαλητήριο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης