Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τουλάχιστον 117 λαθρομετανάστες συνέλαβε χθες το Λιμενικό

Τουλάχιστον 117 λαθρομετανάστες συνέλαβε χθες το Λιμενικό
Οι 86 αποβιβάστηκαν σε παραλία στη Μυτιλήνη, με δύο μηχανοκίνητα φουσκωτά τα οποία και κατέστρεψαν
Τουλάχιστον 117 λαθρομετανάστες από τη Συρία, το Αφγανιστάν και τη Νέα Ερυθραία, εντόπισε και συνέλαβε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα, σε τρία νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Συγκεκριμένα, σε παραλία της Γέρας, στη Μυτιλήνη, εντοπίστηκαν στη διάρκεια της νύχτας 86 αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί νωρίτερα στην περιοχή με δύο μηχανοκίνητα φουσκωτά σκάφη που κατέστρεψαν.
Νωρίτερα, δύναμη του λιμενικού είχε απεγκλωβίσει έναν ακόμη 34χρονο παράνομο αλλοδαπό από βραχώδη περιοχή σε κοντινό σημείο που ζητούσε βοήθεια και ήταν τραυματισμένος.
Ο 34χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δήλωσε ότι τραυματίστηκε κατά την αποβίβασή του μαζί με τους άλλους 86 αλλοδαπούς, οι οποίοι τον εγκατέλειψαν.
Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ, στην περιοχή Μέγα Λημνιώνα Χίου, εντοπίστηκαν 18 παράνομοι αλλοδαποί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.
Στη Σάμο, τέλος, στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Παρασκευής, εντοπίστηκε από το Λιμενικό λέμβος στην οποία επέβαιναν 11 παράνομοι αλλοδαποί και ο φερόμενος ως διακινητής τους, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης