Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επίσκεψη αλληλεγγύης από τον πρεσβευτή της Κίνας στην Κεφαλονιά

Επίσκεψη αλληλεγγύης από τον πρεσβευτή της Κίνας στην Κεφαλονιά
Θα προτρέψουμε τους Κινέζους να επισκεφθούν το νησί, τόνισε
Επίσκεψη αλληλεγγύης στην Κεφαλονιά πραγματοποιεί από το πρωί σήμερα ο πρεσβευτής της Κίνας στην Ελλάδα, Zou Xiaoli.
Σε δηλώσεις του ο κ. Zou Xiaoli σημείωσε ότι μετέφερε στις τοπικές αρχές και την κινεζική κοινότητα στο νησί «τη συμπαράστασή και συμπάθεια της κινεζικής κυβέρνησης, αλλά και της πρεσβείας μας».
Πρόσθεσε ακόμη ότι «οι Έλληνες είναι συμπαθείς στους Κινέζους πολίτες, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ποτέ τη βοήθεια που έδωσε η Ελλάδα στην Κίνα το 2008, όταν ο σεισμός είχε χτυπήσει τη χώρα μας. Οι φίλοι χρειάζονται, γι' αυτό είμαι και εγώ εδώ σήμερα και θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες στην τοπική αρχή για την υποδοχή, αλλά και την καλή συμπεριφορά που δείχνουν στην τοπική κινέζικη κοινότητα».
Μάλιστα, όπως επισήμανε, θα προτρέψει τους Κινέζους να επισκεφθούν την Κεφαλονιά και να δουν τις ομορφιές του νησιού, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «θα μεταφέρω στην κινεζική κυβέρνηση ότι όλα είναι πολύ καλά στην Κεφαλονιά, υπάρχουν μικρές δυσκολίες, οι οποίες θα περάσουν και θα προσκαλέσω τους πολίτες της Κίνας να επισκεφθούν το όμορφο νησί της Ελλάδας».
Πρόσθεσε ακόμη ότι συζητάται το ενδεχόμενο πραγματοποίσης στον νησί επιστημονικών προγραμμάτων για θέματα σεισμού, «για να ανταλλάξουμε οι δύο λαοί πληροφορίες και εμπειρίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης