Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δύο νέες συλλήψεις από την αντιτρομοκρατική - Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του καταζητούμενου Ξηρού

Δύο νέες συλλήψεις από την αντιτρομοκρατική - Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του καταζητούμενου Ξηρού
Oι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή των Εξαρχείων, της Κυψέλης και του Βύρωνα
Δύο άτομα συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική ενώ σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση εντοπισμό του καταζητούμενου τρομοκράτη, Χριστόδουλου Ξηρού.
Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής πραγματοποιούν εφόδους σε σπίτια και άλλους χώρους σε διάφορες περιοχές της Αθήνας με σκοπό να τον εντοπίσουν είτε να βρουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή των Εξαρχείων, της Κυψέλης και του Βύρωνα. Συνολικά, ερευνήθηκαν επτά σπίτια (τέσσερα στη Θεσσαλονίκη, τρία στην Αθήνα) και συνελήφθησαν δύο άτομα, ένα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη.
Πιο συγκεκριμένα, στο σπίτι του συλληφθέντος στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν ένα τσεκούρι, τέσσερα ξύλινα ρόπαλα, ένα πιστόλι ρέπλικα, ασύρματος πομποδέκτης, τρία μαχαίρια, μια ξιφολόγχη από καλάσνικοφ, δύο σπρέι πιπεριού, ένα λέιζερ, επτά αντιασφυξιογόνες μάσκες και έντυπα αναρχικού περιεχομένου.
Στο σπίτι του συλληφθέντος στην Αθήνα βρέθηκαν ένα δίκαννο με 188 φυσίγγια, ένα αεροβόλο πιστόλι ρέπλικα, 38 αβολίδωτα φυσίγγια, ένα μαχαίρι ναυτικού τύπου, χειροπέδες και μια αντιασφυξιογόνος μάσκα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης