Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Προφυλακιστέα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής η «αγανακτισμένη κάτοικος Αγ. Παντελεήμονα», Θέμις Σκορδέλη

tags :
Προφυλακιστέα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής η «αγανακτισμένη κάτοικος Αγ. Παντελεήμονα», Θέμις Σκορδέλη
H υποψήφια με την Χρυσή Αυγή στις προηγούμες εκλογές αρνείται τις κατηγορίες, ενώ υποστηρίζει ότι δεν είναι καν μέλος του κόμματος
Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στις εφέτες- ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής η 50χρονη Θέμις Σκορδέλη.
Η κ. Σκορδέλη, γνωστή και ως «αγανακτισμένη κάτοικος Αγ. Παντελεήμονα», απολογήθηκε για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις κατηγορίες, ενώ υποστηρίζει ότι δεν είναι καν μέλος της Χρυσής Αυγής αλλά υποστηρικτής του κόμματος.
Η 50χρονη που ήταν υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, έχει απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, μεταξύ άλλων, για επιθέσεις σε βάρος μεταναστών στα Πατήσια.
Η Θ. Σκορδέλη έχει όμως και άλλες εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη καθώς στις 18 Ιουνίου αναμένεται να δικαστεί μετά από αναβολή για σειρά πλημμεληματικών πράξεων και συγκεκριμένα για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της κατοχής κροτίδων και της παράβασης του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης