Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πλήρη κάλυψη στο Λιμενικό από την κυβέρνηση για το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι

Πλήρη κάλυψη στο Λιμενικό από την κυβέρνηση για το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι
Δεν πρέπει να πέφτει λάσπη σε ανθρώπους που κάνουν υπεάνθρωπες προσπάθειες για την προστασία των συνόρων και της ανθρώπινης ζωής, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σ. Κεδίκογλου
Πλήρη κάλυψη στο Λιμενικό Σώμα για την υπόθεση του ναυαγίου στο Φαρμακονήσι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.
Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κεδίκογλου, «δεν πρέπει να πέφτει λάσπη, ιδιαίτερα σε ανθρώπους σαν τους άνδρες του λιμενικού που κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και για την προστασία των συνόρων και για την προστασία της ανθρώπινης ζωής».
«Υπάρχουν αδιαμφισβήτητα στοιχεία, όπως π.χ. το στίγμα των σκαφών. Τα στοιχεία αυτά διαψεύδουν με τον πιο απόλυτο τρόπο όλα αυτά που ακούγονται περί δήθεν απόπειρας ρυμούλκησης του σκάφους προς τα τουρκικά ύδατα. Η βίαιη επαναπροώθηση των μεταναστών άλλωστε δεν συνάδει με την ελληνική πολιτική», τόνισε.
Σημειώνεται ότι έρευνα για το συμβάν αυτό έχουν ζητήσει τόσο η Διεθνής Αμνηστία όσο και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.
Επίσης το ΠΑΣΟΚ έχει ζητήσει την πλήρη διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν την ανθρώπινη τραγωδία, ενώ και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη διερεύνηση της υπόθεσης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης