Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των σχολικών φυλάκων έξω από το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των σχολικών φυλάκων έξω από το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Διαμηνύουν ότι θα παραμείνουν έξω από το υπ. Διοικητικής Μεταρρύμισης μέχρι να υπάρξει θετική έκβαση στο αίτημά τους για πλήρη αποκατάστασή τους
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα σχολικοί φύλακες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Στις 4 το απόγευμα θα έχουν συνάντηση με τον υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον οποίο θα ζητήσουν να δεσμευθεί για την τακτοποίηση όλων των σχολικώ φυλάκων.
Σημειώνεται ότι 2.100 σχολικοί φύλακες απ' όλη την Ελλάδαέχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, που λήγει στις 23 Μαρτίου.
Σε ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Επιτροπή Σχολικών Φυλάκων διαμηνύει ότι θα παραμείνουν έξω από το υπουργείο έως ότι υπάρξει θετική έκβαση τους αιτήματός τους.
Ειδικότερα, αναφέρεται «στην περίπτωση κατά την οποία δεν υπάρξει θετική έκβαση του δίκαιου αιτήματός μας, όπως έχει παραδεχθεί το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας, μη δεχόμενοι μεσοβέζικες λύσεις, θα παραμείνουμε κάτω από το υπουργείο όσο χρειαστεί διεκδικώντας την αποκατάστασή μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης