Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνελήφθη εκ νέου ο Μιχάλης Αβατάγγελος για τις «μίζες» στα εξοπλιστικά – Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους

Συνελήφθη εκ νέου ο Μιχάλης Αβατάγγελος για τις «μίζες» στα εξοπλιστικά – Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους
Δεν κατέβαλε εγγύηση 500.000 ευρώ
Για παραβίαση των περιοριστικών όρων, όπου του επέβαλαν Ανακριτής και Εισαγγελέας, συνελήφθη εκ νέου ο Μιχάλης Αβατάγγελος, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση των «χρυσών μιζών».
Ειδικότερα, ο επιχειρηματίας ο οποίος κατηγορείται για δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος, δεν κατέβαλε την εγγύηση, ύψους 500.000 ευρώ, που του επεβλήθη.
Ως αποτέλεσμα, οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν νέο ένταλμα σύλληψης, το οποίο και εκτελέστηκε από την αστυνομία.

Νέες αποκαλύψεις από τον Ευσταθίου
Νέα στοιχεία για την υπόθεση των «χρυσών μιζών» στα εξοπλιστικά προγράμματα, προτίθεται να δημοσιοποιήσει ο Παναγιώτης Ευσταθίου, προκειμένου να γλιτώσει της… προφυλάκισης.
Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Αtlas Elektronik «βλέποντας» πως η προφυλάκισή του είναι αρκετά πιθανή, γνωστοποίησε πως προτίθεται να «δώσει» νέες πληροφορίες για τις διαδρομές του «μαύρου» χρήματος.
Σημειώνεται πως ο Π. Ευσταθίου αρχικά είναι αφεθεί ελεύθερος. Όμως η Εισαγγελία Εφετών με βούλευμά της, άσκησε έφεση στην προαναφερθείσα απόφαση. Το θέμα παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Εφετών, το οποίο θα αποφασίσει εντός των επόμενων ωρών.
Ο Παναγιώτης Ευσταθίου αναμένεται αποκαλύψει στις δικαστικές αρχές τα ονόματα νέων ατόμων, τα οποία έλαβαν μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Μέχρι στιγμής, έχει παραδεχθεί πως «έδωσε» σε αξιωματούχους του υπουργείου Εθνικής Αμύνης το ποσό των 8 εκ. ευρώ.
Παράλληλα, αύριο Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον των αρχών, ο πρώην πρόεδρος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Σωτήρης Εμμανουήλ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης