Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στο αυτόφωρο σήμερα ο εκδότης Γ.Κουρής

Στο αυτόφωρο σήμερα ο εκδότης Γ.Κουρής
Συνελήφθη χθες για χρέη προς το Δημόσιο

Στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο θα οδηγηθεί σήμερα ο εκδότης Γιώργος Κουρής, ο οποίος συνελήφθη χθες στο σπίτι του στο Ψυχικό για χρέη στο Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του εκτελέστηκαν τρεις παραγγελίες του οικονομικού εισαγγελέα και μία καταδικαστική απόφαση για χρέη που ανέρχονται περίπου στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
«Όποιος αντιστέκεται στην τρόικα, συλλαμβάνεται. Δεν έχω αγγίξει ποτέ ούτε μία δραχμή από το Δημόσιο χρήμα», επεσήμανε σε δήλωσή του ο εκδότης Γιώργος Κουρής.
«Δεν πήρα ποτέ μου ούτε εργολαβίες, ούτε προμήθειες του Δημοσίου. Δεν έχω πάρει, ούτε έχω δώσει καμία μίζα. Δεν βρίσκομαι σε καμία λίστα, αυτή της Λαγκάρντ ή διαφορετική. Δεν είχα και δεν έχω κανέναν λογαριασμό με χρήματα στο εξωτερικό. Ότι έχω κάνει, το έχω καταφέρει με πολλή δουλειά και πολύ κόπο, όπως όλοι οι Ελληνες. Χρωστάω στην εφορία, όπως πάρα πολλοί Ελληνες και σιγά σιγά θα τα πληρώσω. Ξέρω ότι το Kontra Channel και η Kontra News ενοχλούν. Αλλά θα συνεχίσουμε, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα...» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ.Κουρής.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης