Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έφεση κατά του βουλεύματος που άφησε ελεύθερο τον Π.Ευσταθίου

Έφεση κατά του βουλεύματος που άφησε ελεύθερο τον Π.Ευσταθίου
Από την Εισαγγελία Εφετών για την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά


Στην άσκηση έφεσης κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με το οποίο αφέθηκε ελεύθερος, υπό όρους, ο κατηγορουμένους για το σκάνδαλο με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα, Π.Ευσταθίου, προχώρησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών Μανώλης Ρασιδάκης.
Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, θα επανεξεταστεί η απόφαση για την ποινική μεταχείριση που θα έχει ο κ.Ευσταθίου, εάν δηλαδή θα παραμείνει ελεύθερος ή εάν θα κριθεί προσωρινά κρατούμενος.
Υπενθυμίζεται ότι ο Π.Ευσταθίου είχε απολογηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δωροδοκία στον ανακριτή κ. Γαβριήλ Μαλλή στο πλαίσιο της έρευνας για τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα.
Μετά την απολογία του ο ανακριτής τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισης του, ενώ ο εισαγγελέας είχε την άποψη ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με όρους.
Τελικώς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έλυσε τη διαφωνία υπέρ του εισαγγελέα, κρίνοντας ότι ο Π. Ευσταθίου πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης