Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βροχερός ο καιρός τα Χριστούγεννα

tags :
Βροχερός ο καιρός τα Χριστούγεννα
Από σήμερα το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας



Βροχερός θα είναι τα Χριστούγεννα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ για τον καιρό ανήμερα των Χριστουγέννων αναμένονται στα δυτικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το πρωί και το βράδυ οπότε και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά.
Στην υπόλοιπη χώρα, εκτός από τη Θράκη, προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές, λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές.
Τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, την ανατολική στερεά-Εύβοια, τις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη, ωστόσο σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.
Για σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, προβλέπονται από το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες στα νοτιοδυτικά, που βαθμιαία θα επεκταθούν και πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές.
Παγετός θα σημειωθεί τις νυχτερινές και πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Θα πνέουν επίσης βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 5 μποφόρ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης