Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Δωρεάν από τη Δευτέρα η οικογενειακή κάρτα για τους τρίτεκνους

ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Δωρεάν από τη Δευτέρα η οικογενειακή κάρτα για τους τρίτεκνους
Για ένα έτος θα μπορούν να ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα με εκπτώσεις από 25% έως 50% στα εισιτήριά τους
Δωρεάν θα χορηγεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τη Δευτέρα έως και το τέλος του Φεβρουαρίου την οικογενειακή κάρτα σε τρίτεκνους.
Οι δικαιούχοι, αφού προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (κατάθεση αντίγραφου δικαιολογητικού τριτέκνου και τηλέφωνο επικοινωνίας των δικαιούχων), θα αποκτούν δωρεάν την κάρτα και με αυτήν οι οικογένειες θα ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα με τον σιδηρόδρομο, για ένα έτος, με εκπτώσεις από 25% έως 50% στα εισιτήριά τους.
Συγκεκριμένα:
• Όταν ταξιδεύουν δύο άτομα από την τρίτεκνη οικογένεια, η έκπτωση που θα ισχύει για τον ενήλικα είναι 25% ενώ για το παιδί ηλικίας 4 έως 12 ετών, είναι 62,5%.
• Όταν ταξιδεύουν τρία άτομα και άνω από την τρίτεκνη οικογένεια, η έκπτωση που ισχύει για τον ενήλικα είναι 50% ενώ για τα παιδιά είναι 75%.
• Τα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών ηλικίας από 13 έως 26 ετών, δικαιούνται τις εκπτώσεις των ενηλίκων μελών της τρίτεκνης οικογένειας, δηλαδή 25% και 50%, αντίστοιχα.
Η οικογενειακή κάρτα, σημειωτέον, χορηγείται σε οικογένειες μεταξύ των οποίων θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται ένας ενήλικας και τα τέκνα δεν θα υπερβαίνουν το 26ο έτος της ηλικίας τους και θα είναι ανύπαντρα.
Στην οικογενειακή κάρτα θα αναγράφονται τα ονόματα και τα στοιχεία των δικαιούχων, καθώς και η διάρκεια ισχύος της.
Τα μέλη της οικογένειας θα πρέπει οπωσδήποτε να συνταξιδεύουν από τον ίδιο σταθμό αφετηρίας, με την ίδια αμαξοστοιχία, στην ίδια κατηγορία θέσης και για τον ίδιο σταθμό προορισμού, τόσο κατά τη μετάβαση όσο και κατά την επιστροφή (αν το ταξίδι είναι με επιστροφή).
Η ιδιότητα των μελών αποδεικνύεται με βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης ή με βάση τις αστυνομικές ταυτότητες ή άλλα επίσημα πιστοποιητικά, από τα οποία βεβαιώνεται η μεταξύ των μελών συγγενική ιδιότητα. Ειδικά για τα παιδιά μέλη μέχρι και 14 ετών, τα αποδεικτικά τους στοιχεία δεν είναι απαραίτητο να φέρουν φωτογραφίες τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης