Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Έκτισαν» την πύλη του Δρομοκαΐτειου οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου

tags :
«Έκτισαν» την πύλη του Δρομοκαΐτειου οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου

Χαρακτηρίζουν έγκλημα το κλείσιμο ψυχιατρικών νοσοκομείων

 

Στο συμβολικό κτίσιμο της πύλης του Δρομοκαΐτειου προχώρησαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι του ψυχιατρικού νοσοκομείου, διαμαρτυρόμενοι για το πρόγραμμα διαθεσιμότητας στις ψυχιατρικές δομές.
Οι εργαζόμενοι του Δρομοκαΐτειου χαρακτηρίζουν έγκλημα το κλείσιμο ψυχιατρικών νοσοκομείων καθώς, όπως υποστηρίζουν, πλήττει την πιο ευπαθή ομάδα του πληθυσμού, τους ψυχικά ασθενείς, πολλοί εκ των οποίων είναι φτωχοί και εγκαταλελειμμένοι.
Αντιδρώντας στην κίνηση αυτή, ο υπ.Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε γραφικότητα το «κτίσιμο» της πύλης του νοσοκομείου και κάλεσε τους εργαζόμενους να βγάλουν τους τσιμεντόλιθους από την είσοδο.
«Το αντιμετωπίζω ως γραφικότητα, για να μην το εκλάβω ως παράνομη πράξη, γιατί αλλιώς θα πρέπει να δράσω διαφορετικά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι τίθεται σε εφαρμογή πρόγραμμα διαθεσιμότητας για τους εργαζόμενους στα ψυχιατρικά νοσοκομεία.
Ωστόσο απέφυγε να δώσει περισσότερα στοιχεία, λέγοντας ότι πρόκειται να ανακοινώσει τους σχεδιασμούς του επισήμως εντός λίγων 24ωρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης