Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Βολουδάκη «αδειάζει» τον Άδωνι για την επίθεση στον Τσίπρα - «Εγώ δεν θα μίλαγα έτσι»

Η Βολουδάκη «αδειάζει» τον Άδωνι για την επίθεση στον Τσίπρα - «Εγώ δεν θα μίλαγα έτσι»
Οι σοβαρές κατηγορίες πρέπει να συνοδεύονται από συγκεκριμένα στοιχεία
Σχετικά Άρθρα
Τις πρωτοφανείς αναφορές του Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, κλήθηκε να σχολιάσει η Σέβη Βολουδάκη, αναφέροντας ότι εκείνη δεν θα μιλούσε με αυτόν τον τρόπο.
Υπογράμμισε, επίσης, ότι οι σοβαρές κατηγορίες πρέπει να συνοδεύονται από συγκεκριμένα στοιχεία. «Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο κ. Γεωργιάδης. Μπορεί να ισχύουν, μπορεί και όχι».
Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός «πήρε λεφτά για να ψηφίσει τους Ποινικούς Κώδικες», επικαλούμενος όσα είχε αναφέρει στο παρελθόν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.
Η κ. Βολουδάκη είπε ότι πρόκειται για προσωπική του άποψη. «Είναι άποψη που εξέφρασε ο κ. Γεωργιάδης. Εγώ δεν θα κάνω τον σχολιαστή σε αυτά που είπε ο κ. Γεωργιάδης. Εγώ δεν θα μίλαγα έτσι», τόνισε.
Αναφερόμενη στον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου είπε ότι όταν ένας πολιτικός αυτοχαρακτηρίζεται ως ο πιο έντιμος, οφείλει να διευκρινίζει σε σύγκριση με ποιον το υποστηρίζει. «Όταν λέει ο Τσίπρας ότι είναι ο πιο έντιμος πολιτικός, να πει ποιον πολιτικό θεωρεί ανέντιμο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης