Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να αποσυρθούν από την Ουκρανία

Scott Ritter (πρώην CIA): Οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να αποσυρθούν από την Ουκρανία
Οι ΗΠΑ τους δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να τους προστατεύσουν είπε ο Ritter
Καθώς οι ΗΠΑ αρνούνται να στηρίξουν την ΕΕ, οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να αποσυρθούν από τη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε ο στρατιωτικός αναλυτής και απόστρατος αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ Scott Ritter.
«Οι Ευρωπαίοι είναι ανήσυχοι, έχουν σοκαριστεί.
Οι ΗΠΑ τους δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να τους προστατεύσουν.
Τώρα η Ευρώπη πρέπει να αποστασιοποιηθεί και να πει: «Όχι, δεν πρέπει να εμπλακούμε σε αυτή τη σύγκρουση», σημείωσε ο Ritter.
Παράλληλα, ο αναλυτής τόνισε ότι αυτή τη στιγμή οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις προκαλούν σημαντικές απώλειες στον ουκρανικό στρατό.
«Αν προσέξετε τι συμβαίνει στο πεδίο της μάχης, θα καταλάβετε ότι η Ρωσία είναι αποφασισμένη να κερδίσει τον πόλεμο ελαχιστοποιώντας τις δικές της απώλειες, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει να μεγιστοποιήσει τις απώλειες του αντιπάλου.
Αυτή η στρατηγική αποδίδει», διευκρίνισε ο ειδικός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης