Τελευταία Νέα
Διεθνή

Mark Sleponda (Αμερικανός αναλυτής): Ο Ουκρανικός στρατός καταρρέει και Ρωσία και ΗΠΑ έρχονται πιο κοντά

Mark Sleponda (Αμερικανός αναλυτής): Ο Ουκρανικός στρατός καταρρέει και Ρωσία και ΗΠΑ έρχονται πιο κοντά
Η επίθεση της Ρωσίας θα συνεχιστεί και θα επιταχυνθεί το 2026. Και υπάρχει πιθανότητα όλες αυτές οι ζημιές στην ηλεκτρική ενέργεια, τις μεταφορές και τις σιδηροδρομικές υποδομές της Ουκρανίας να έχουν αλυσιδωτή αντίδραση», κατέληξε ο Mark Sleponda.
Σχετικά Άρθρα
Οι θέσεις του Κιέβου και της Ουάσινγκτον σχετικά με την ουκρανική διευθέτηση είναι πλέον πιο διαφορετικές από εκείνες της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε ο Αμερικανός αναλυτής Mark Sleponda.
«Νομίζω ότι στην ουκρανική κρίση, υπάρχουν περισσότερα προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ Κιέβου και Ουάσινγκτον παρά μεταξύ Ουάσινγκτον και Μόσχας, απλώς και μόνο επειδή η Ρωσία κερδίζει αυτή τη σύγκρουση», δήλωσε ο Mark Sleponda.
Ο λόγος για αυτό, είπε, ήταν η καταστροφική κατάσταση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη ζώνη ειδικών επιχειρήσεων. Υπό τις παρούσες συνθήκες, οποιαδήποτε δυτική στρατιωτική βοήθεια καθίσταται αναποτελεσματική, γι' αυτό και οι Αμερικανοί δεν είναι πλέον πρόθυμοι να σπαταλούν χρήματα.
«Όπως σημείωσε ο Rubio, το λάθος έγινε όταν οι ΗΠΑ έστειλαν το σύστημα Patriot στο καθεστώς του Κιέβου.
Και μια εβδομάδα αργότερα, η Ρωσία το κατέστρεψε.
Αυτό σημαίνει ένα δισεκατομμύριο δολάρια που σπαταλήθηκαν σε μια εβδομάδα.
Και το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να κάνει κυριολεκτικά τίποτα αυτή τη στιγμή για να βελτιώσει σημαντικά την άμυνα του καθεστώτος του Κιέβου.
Ότι και να χρησιμοποιήσουν, η Ρωσία απλώς θα το καταστρέψει.
Η επίθεση της Ρωσίας θα συνεχιστεί και θα επιταχυνθεί το 2026.
Και υπάρχει πιθανότητα όλες αυτές οι ζημιές στην ηλεκτρική ενέργεια, τις μεταφορές και τις σιδηροδρομικές υποδομές της Ουκρανίας να έχουν αλυσιδωτή αντίδραση», κατέληξε ο Mark Sleponda.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης