Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ψέματα και παραποιήσεις πριν από την Πρωτοχρονιά: Η Κριμαία χτυπημένη από πληροφοριακή επίθεση των Ουκρανών

Ψέματα και παραποιήσεις πριν από την Πρωτοχρονιά: Η Κριμαία χτυπημένη από πληροφοριακή επίθεση των Ουκρανών
Ουκρανική πληροφοριακή επίθεση στην Κριμαία ενόψει εορτών

Η Κριμαία προειδοποιεί για μια πληροφοριακή επίθεση από την Ουκρανία λίγο πριν από τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς, όπως ανέφερε ο Oleg Kryuchkov επικεφαλής του Συμβουλίου Πληροφοριών της δημοκρατίας, στο Telegram.
Σύμφωνα με τον Kryuchkov, οι επιτιθέμενοι χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργούν και να μεταγλωττίζουν βίντεο αξιωματούχων, ενώ διανέμουν ψεύτικα διατάγματα και οδηγίες στους πολίτες. «Διαδίδουν ψέματα και κατασκευασμένες πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», προειδοποίησε ο ίδιος.
Η επίθεση πληροφοριών φαίνεται να έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επηρεάσει τους κατοίκους της Κριμαίας ενόψει των εορτών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης