Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Μετρ της τοξικότητας και του διχασμού ο Μαρινάκης - Βουβή αντιπολίτευση δεν θα βρουν στο ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Μετρ της τοξικότητας και του διχασμού ο Μαρινάκης - Βουβή αντιπολίτευση δεν θα βρουν στο ΠΑΣΟΚ
"Βουβή αντιπολίτευση μπροστά σε μεθοδεύσεις συγκάλυψης των ευθυνών των υπουργών σε αλλεπάλληλες δικογραφίες, μπροστά στον εμπαιγμό των πολιτών και τα παιχνίδια με τους θεσμούς, δεν θα βρουν στο ΠΑΣΟΚ", τονίζει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Σχετικά Άρθρα
«Ο κ. Μαρινάκης πριν κουνήσει το δάχτυλο, με δεδομένες τις "στοιχειώδεις γνώσεις της ελληνικής γλώσσας" -δική του έκφραση και του την επιστρέφουμε-, θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί για το πώς ο δημοσιογράφος μετέφερε τα λεγόμενα του στη διάρκεια της συνέντευξης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ζητώντας το σχόλιο του», απάντησε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, «δεν πείθουν κανένα τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης να χρεώσουν δήθεν τοξικότητα στο ΠΑΣΟΚ. Βουβή αντιπολίτευση μπροστά σε μεθοδεύσεις συγκάλυψης των ευθυνών των υπουργών σε αλλεπάλληλες δικογραφίες, μπροστά στον εμπαιγμό των πολιτών και τα παιχνίδια με τους θεσμούς, δεν θα βρουν στο ΠΑΣΟΚ».
Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εν είδει υστερόγραφου καταλήγει σημειώνοντας ότι «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χρησιμοποιεί κατ' εξακολούθηση προσβλητικούς και μειωτικούς χαρακτηρισμούς στις ανακοινώσεις του για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έχει λάβει επάξια τον τίτλο του μετρ της τοξικότητας και του διχασμού. Εκφράζει την πολιτική αισθητική και του κ. Μητσοτάκη ή αυτενεργεί;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης