Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Πώς πέτυχε η κυβέρνηση ΝΔ, όταν η Ελλάδα ανταγωνίζεται σε όλα τη Βουλγαρία

Ανδρουλάκης: Πώς πέτυχε η κυβέρνηση ΝΔ, όταν η Ελλάδα ανταγωνίζεται σε όλα τη Βουλγαρία
«Και στην αγοραστική δύναμη και στο κόστος για υπηρεσίες υγείας η Ελλάδα “ανταγωνίζεται” την Βουλγαρία», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου (25/5/2024) στη Λιβαδειά επέκρινε τα επιχειρήματα, που επιστράτευσε ο Πρωθυπουργός στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών για την ακρίβεια.
«Μας απαντά ότι η μείωση του ΦΠΑ δεν πέτυχε στην Ισπανία. Το αδελφό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η αντιπολίτευση στον σοσιαλιστή Πρωθυπουργό Σάντσεθ όχι μόνο ζητά τη συνέχιση του μέτρου, αλλά προτείνει την επέκταση του σε άλλα τρόφιμα. Πώς γίνεται, λοιπόν, η ελληνική δεξιά να υποστηρίζει ότι απέτυχε το μέτρο των Ισπανών σοσιαλιστών, αλλά η ισπανική δεξιά να αναγνωρίζει ότι πέτυχε ζητώντας να διευρυνθεί η εφαρμογή του;» αναρωτήθηκε ο κ. Ανδρουλάκης.
Και πρόσθεσε ως προς την επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς την Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν: «Από το 2020 μια ομάδα κρατών έχει ζητήσει όλα όσα ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζει ως δική του πρωτοβουλία το 2024. Και, μάλιστα, 15 ημέρες πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές. Στέρεψαν τα υπόλοιπα μιντιακά παιχνίδια, στέρεψαν τα άλλοθι και σου λέει “δεν πετάμε και μια επιστολή στη Φον ντερ Λάιεν, για να δείξουμε ότι δεν ευθυνόμαστε εμείς, αλλά οι Βρυξέλλες;”. Αυτό δεν είναι περιφρόνηση της νοημοσύνης του ελληνικού λαού;».
«Και στην αγοραστική δύναμη και στο κόστος για υπηρεσίες υγείας η Ελλάδα “ανταγωνίζεται” την Βουλγαρία. Πώς έχει πετύχει μια κυβέρνηση στο έργο της, όταν ο λαός δεινοπαθεί;» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης