Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης για Μητσοτάκη: Το μόνο τρίποντο που έχει βάλει είναι της ακρίβειας

Ανδρουλάκης για Μητσοτάκη: Το μόνο τρίποντο που έχει βάλει είναι της ακρίβειας
"Στις ευρωπαϊκές εκλογές ο ελληνικός λαός πρέπει να στείλει ένα μήνυμα απέναντι στην αλαζονεία της κυβέρνησης και να στηρίξει τη σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση που μπορεί να είναι μελλοντική κυβερνητική επιλογή", ανέφερε ο Ν. Ανδρουλάκης
Σχετικά Άρθρα
«Το μόνο τρίποντο που έχει βάλει ο Πρωθυπουργός, είναι το τρίποντο της ακρίβειας»,δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, σχολιάζονατς τη δήλωση του Κ. Μητσοτάκη από το Αγρίνιο.
Ο κ. Ανδρουλάκης, στο περιθώριο του συνεδρίου του Economist, ανέφερε ότι «το μόνο τρίποντο που έχει βάλει ο Πρωθυπουργός, είναι το τρίποντο της ακρίβειας, διότι στην ευημερία τα σουτ του είναι όλα air ball.
Ωραίες είναι οι εύκολες ατάκες, αλλά ο λαός μας ζει μια οδυνηρή πραγματικότητα».
Εξήγησε πως «είμαστε πρωταθλητές στην ακρίβεια. Τον Μάρτιο είχαμε υπερτετραπλάσιο πληθωρισμό στα τρόφιμα και τον Απρίλιο υπερτριπλάσιο.
Στις ιδιωτικές δαπάνες υγείας είμαστε δεύτεροι και μας ξεπερνά μόνο η Βουλγαρία.
Στα ενοίκια σημειώθηκε 42% αύξηση για τις οικογένειες».
«Όλα αυτά κάνουν την καθημερινότητα πιο δύσκολη, γι’ αυτό λοιπόν στις ευρωπαϊκές εκλογές ο ελληνικός λαός πρέπει να στείλει ένα μήνυμα απέναντι στην αλαζονεία της κυβέρνησης και να στηρίξει τη σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση που μπορεί να είναι μελλοντική κυβερνητική επιλογή. Για να έχουμε μια χώρα πολλών ευκαιριών για τη νέα γενιά, μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα έχουν γραμμές χρηματοδότησης για να αποκτήσουν ανταγωνιστικότητα, δίκαιη πράσινη μετάβαση και ισχυρό κοινωνικό κράτος για όλους», πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.
«Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας ως κανονική ευρωπαϊκή χώρα και όχι οι πολιτικές που μας απομακρύνουν σταθερά από τον αξιακό και οικονομικό πυρήνα της ΕΕ», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης