Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Δένδιας (ΥΠΕΘΑ): Η «Ατζέντα 2030» έχει στέρεο θεμέλιο, προσπαθούμε για το καλύτερο και αντιμετωπίζουμε όλα τα προβλήματα

Δένδιας (ΥΠΕΘΑ): Η «Ατζέντα 2030» έχει στέρεο θεμέλιο, προσπαθούμε για το καλύτερο και αντιμετωπίζουμε όλα τα προβλήματα

Επισκέφθηκε τη Μεραρχία Πεζικού στη Βέροια

Την έδρα της I Μεραρχίας Πεζικού στη Βέροια επισκέφθηκε την Παρασκευή (24/5/2024) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, όπου ενημερώθηκε για την αποστολή, τις επιχειρησιακές και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της μεραρχίας.
Στην ενημέρωση συμμετείχαν ο υποδιοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, υποστράτηγος Γεώργιος Μανουράς και ο διοικητής της μονάδας, υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος.
Ο Νίκος Δένδιας ενημερώθηκε για την αποστολή, τις επιχειρησιακές και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Μεραρχίας.
Σε σύντομο χαιρετισμό του, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του που βρίσκεται σε «έναν σχηματισμό ύψιστης ετοιμότητας, υψηλής εκπαίδευσης, με τη δυνατότητα να παρέμβει και να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε, έστω και αιφνίδια, απειλή».
Παράλληλα, αναφερόμενος στην «Ατζέντα 2030» διαπίστωσε ότι «η μεταρρύθμιση η οποία επιχειρείται, έχει ένα πολύ στέρεο θεμέλιο, το ανθρώπινο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Καταλαβαίνω, επίσης, ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα.
Πάρα πολλά προβλήματα.
Ένα από αυτά είναι το οικιστικό.
Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο γι' αυτό.
Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιωθούν οι όροι της ζωής σας.
Καταλαβαίνουμε ότι η παροχή των υπηρεσιών σας προς την Πατρίδα δεν μπορεί να είναι μια μονομερής παροχή χωρίς αντιπαροχή.
Καταλαβαίνετε κι εσείς, είμαι βέβαιος, και τις μεγάλες δυσκολίες και τα όρια.
Θεωρώ όμως ότι μπορούμε από κοινού να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης