Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην αντεπίθεση ο Βελόπουλος: Να διεξαχθεί debate πολιτικών αρχηγών ενόψει των ευρωεκλογών

Στην αντεπίθεση ο Βελόπουλος: Να διεξαχθεί debate πολιτικών αρχηγών ενόψει των ευρωεκλογών
Τι είπε για σουργελοποίηση της πολιτικής 
Σχετικά Άρθρα

«Εμείς στις ευρωεκλογές, έχουμε καθορίσει τη στάση μας σε σχέση με την σοβαρότητα των ευρωεκλογών. Πηγαίνουμε από λαϊκή σε λαϊκή, από πόρτα σε πόρτα και επιμένουμε στους πολιτικούς αρχηγούς, να ζητάμε debate, για να αποδείξουμε και να αναδείξουμε τα εγκλήματα που έκαναν οι Έλληνες ευρωβουλευτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εις βάρος της Ελλάδας», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συμπλήρωσε:

«Επίσης επιμένουμε στη σοβαρότητα και όχι στη σουργελοποίηση της πολιτικής ζωής.
Ούτε παπουτσάκια δίνουμε, ούτε για Αφρική και για σωσίες μιλάμε, ούτε στα μπουζούκια πηγαίνουμε, γιατί είναι σοβαρή υπόθεση η πολιτική για να την κάνουμε γραφική και σούργελο, όπως την έκαναν οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί».
Εξάλλου, ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε συνέδριο για το δημογραφικό ζήτημα, τόνισε ότι «ο κ. πρωθυπουργός, πραγματικά είναι άξιον απορίας εάν γνωρίζει τι λέει.
Μίλησε για 60 δράσεις σε σχέση με το δημογραφικό.
Να του πούμε λοιπόν του πρωθυπουργού, ότι σε μία χώρα, όπου είναι τεκμήριο τα παιδιά, δεν μιλάς για επίλυση του δημογραφικού».
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης πρόσθεσε ότι «σε μία χώρα, όπου θεωρείς οικογένεια ακόμα και τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων, τότε έχεις πρόβλημα αντίληψης του τι σημαίνει οικογένεια και πώς βοηθάς για να λυθεί το δημογραφικό σου πρόβλημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης