Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πτήση θρίλερ σε Boeing της Singapore: Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις, έπαθε ανακοπή - 7 σε κρίσιμη κατάσταση

Πτήση θρίλερ σε Boeing της Singapore: Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις, έπαθε ανακοπή - 7 σε κρίσιμη κατάσταση
Το Boeing 777-300ER, σύμφωνα με το BBC, με προορισμό τη Σιγκαπούρη εκτράπηκε προς τη Μπανγκόκ
Σε πτήση εφιάλτη μετατράπηκε το ταξίδι από Λονδίνο για Σιγκαπούρη, καθώς το αεροπλάνο της Singapore Airlines έπεσε σε σοβαρά κενά αέρος.
Από τις αναταράξεις έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος από ανακοπή και άλλοι 30 τραυματίστηκαν.
Μάλιστα, 7 άτομα είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Το Boeing 777-300ER, σύμφωνα με το BBC, με προορισμό τη Σιγκαπούρη εκτράπηκε προς τη Μπανγκόκ και προσγειώθηκε στις 15:45 τοπική ώρα (08:00 GMT).
Οσον αφορά στο άτομο που έχασε τη ζωή του στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε ότι είναι άνδρας, Βρετανός, 73 ετών και το πιθανότερο είναι ότι πέθανε από ανακοπή.
Ο 73χρονος ταξίδευε με την σύζυγό του η οποία έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, χωρίς να αναφερθει η κατάσταση της υγείας της.
Ο γενικός διευθυντής του αεροδρομίου της Μπανγκόγκ υποστήριξε ότι το αεροσκάφος έπεσε στο κενό αέρος τη στιγμή που οι επιβαίνοντες έβαζαν τη ζώνη τους, προφανώς εννοώντας ότι αυτή η μεγάλη βουτιά που φαίνεται ότι έκανε το αεροσκάφος συνέβη τη στιγμή που μόλις είχε δοθεί στους επιβαίνοντες οδηγία να κάτσουν στις θέσεις τους και να φορέσουν τη ζώνη τους.
*Στα social media κυκλοφορούν φωτογραφίες και βίντεο που υποτίθεται αποτυπώνουν το χάος στο αεροσκάφος μετά τις σφοδρές αναταράξεις, όπως οι παρακάτω, για τις οποίες ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση ότι προέρχονται από στο σημερινό σοκαριστικό περιστατικό αναταράξεων:
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης