Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θρήνος στην κηδεία της Χαράς Ιωαννίδη στην Πάτρα – «Δεν είχε γίνει προεγχειρητικός έλεγχος» - Όρισε τεχνικό σύμβουλο η οικογένεια

Θρήνος στην κηδεία της Χαράς Ιωαννίδη στην Πάτρα – «Δεν είχε γίνει προεγχειρητικός έλεγχος» - Όρισε τεχνικό σύμβουλο η οικογένεια

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της γνωστής κομμώτριας

Η κηδεία της άτυχης Χαράς Ιωαννίδη έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/5/2024) σε κλίμα οδύνης με τα παιδιά της και τον σύζυγό της να είναι συντετριμμένοι.
Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας έχει διορίσει ήδη τεχνικό σύμβουλο για να λάβουν απαντήσεις.
Έξω από το κομμωτήριο της γυναίκας είχαν αφήσει λίγα λουλούδια και ένα σημείωμα κολλημένο που έγραφε:
«Κοριτσάκι μου, σε αγαπούσε ο Θεός, σε ήθελε να είσαι στους αγγέλους.
Αγνή ψυχή, μάλαμα, θησαυρός.
Καλό Παράδεισο Χαρά μου.
Ελένη που είχαμε ραντεβού, μπαγάσω μου ξέφυγες»
Η Χαρά Ιωαννίδη υπήρξε μια από τις σημαντικότερες επιχειρηματίες της Πάτρας στον χώρο της κομμωτικής.

Τι δήλωσε ο πλαστικός χειρούργος Λύρας

Ο πλαστικός χειρούργος και μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου, κ. Λύρας μίλησε στο Mega για τη συγκεκριμένη επέμβαση και τι μπορεί να πήγε λάθος ώστε να την οδηγήσει λίγες ώρες μετά στον θάνατο.
«Δεν είναι καθόλου απλή επέμβαση η λιποαναρρόφηση.
Παγκοσμίως οι περισσότεροι θάνατοι από την πλαστική χειρουργική γίνονται από την λιποαναρρόφηση και από καμία άλλη επέμβαση», ανέφερε αρχικά ο κ. Λύρας.
«Ως μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου από δική μου έρευνα είδα ότι το άτομο που έκανε την επέμβαση δεν είναι πλαστικός χειρουργός.
Επειδή δεν είναι πλαστικός χειρουργός, το πειθαρχικό συμβούλιο των πλαστικών δεν θα ασχοληθεί, όμως θα ασχοληθεί ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών», τόνισε ο ιατρός.
Ο κ. Λύρας είπε ότι η επέμβαση της λιποαναρρόφησης πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει γίνει κανένας προ εγχειρητικός έλεγχος στην ασθενή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης