Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova: ΗΠΑ και ΕΕ παίζουν με τη φωτιά – Η Ρωσία δεν θα αφήσει αναπάντητες τις τρομοκρατικές επιθέσεις από την Ουκρανία

Zakharova: ΗΠΑ και ΕΕ παίζουν με τη φωτιά – Η Ρωσία δεν θα αφήσει αναπάντητες τις τρομοκρατικές επιθέσεις από την Ουκρανία
Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να προειδοποιήσουμε κατηγορηματικά την Ουάσιγκτον , το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες και άλλες δυτικές πρωτεύουσες ότι η Ρωσία δεν θα αφήσει αναπάντητες τέτοιες επιθέσεις στο έδαφός της, τόνισε η Zakharova
Σχετικά Άρθρα
Αυστηρή προειδοποίηση σε ΗΠΑ και ΕΕ για τις επιθέσεις εναντίον αμάχων που εξαπολύει ο ουκρανικός στρατός, απευθύνει η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova, λέγοντας πως Ουάσινγκτον και Βρυξέλλες παίζουν με τη φωτιά.
«Στις 16 και 17 Μαΐου, το νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου εξαπέλυσε άλλη μια μαζική επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και μη επανδρωμένα σκάφη στην Κριμαία, την περιοχή του Krasnodar και άλλες ρωσικές περιοχές.
Για άλλη μια φορά, θα θέλαμε να προειδοποιήσουμε κατηγορηματικά την Ουάσιγκτον , το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες και άλλες δυτικές πρωτεύουσες, καθώς και το Κίεβο, που είναι υπό τον έλεγχό τους, ότι η Ρωσία δεν θα αφήσει αναπάντητες τέτοιες επιθέσεις στο έδαφός της.
Τόνισε ότι πίσω από αυτές τις βάρβαρες επιθέσεις με δυτικά όπλα, οι σιλουέτες των Αμερικανών και Βρετανών χειριστών του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky είναι ξεκάθαρα ορατές», σημείωσε η Zakharova.
«Όχι μόνο τον προμηθεύουν με πυραύλους και βαρέα όπλα ολοένα και μεγαλύτερου βεληνεκούς, αλλά δίνουν επίσης το πράσινο φως για τη χρήση τους εναντίον της Ρωσίας, συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης.
Η κλίκα της ουκρανικής ηγεσίας φαίνεται να πιστεύει στην ατιμωρησία της εν μέσω συχνών επισκέψεων δυτικών απεσταλμένων στο Κίεβο», επεσήμανε.

www.bankinngnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης