Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αφού κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό, τέλος και επισήμως ο Terim από την ομάδα - Οι... «αυτοκράτορες» έπεσαν

Αφού κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό, τέλος και επισήμως ο Terim από την ομάδα - Οι... «αυτοκράτορες» έπεσαν
Ο Τούρκος προπονητής ουσιαστικά διέλυσε την ομάδα που χτιζόταν επί 2,5 χρόνια, αδίκησε και σχεδόν... «τρομοκράτησε» παίκτες - κολώνες του Παναθηναϊκού, αφήνοντας τους ακόμα και εκτός αποστολών
Πέντε μήνες κράτησε το «πείραμα» με τον Fatih Terim στον Παναθηναϊκό, που αφήνει το πόστο του προπονητή πριν καν καλά-καλά παιχτεί η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ όπως και ο τελικός Κυπέλλου.
Ο Τούρκος προπονητής ουσιαστικά διέλυσε την ομάδα που χτιζόταν επί 2,5 χρόνια, αδίκησε και σχεδόν... «τρομοκράτησε» παίκτες - κολώνες του Παναθηναϊκού, αφήνοντας τους ακόμα και εκτός αποστολών.
Μέσα σε πέντε μήνες και επί των ημερών του Τερίμ, το «τριφύλλι» διέλυσε ποδοσφαιρικά όσα χτίζονταν τα προηγούμενα χρόνια, έχασε τα αποδυτήρια ολοκληρωτικά και μπροστά στον κίνδυνο της απόλυτης καταστροφής (4η θέση και απώλεια του Κυπέλλου), η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η εξέλιξη της απόλυσης του Τεριμ γνωστοποιήθηκε με μια λιτή ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΟ, στην οποία αναφέρεται:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Φατίχ Τερίμ.
Ο Τούρκος τεχνικός εργάστηκε έξι μήνες στο Τριφύλλι. Συνολικά καθοδήγησε την ομάδα μας σε 26 αγώνες, καταγράφοντας 14 νίκες, έξι ισοπαλίες, έξι ήττες και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ευχαριστούμε τον Φατίχ Τερίμ και το επιτελείο του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής διαδρομής τους».
Από την πλευρά του μήνυμα έστειλε και ο Τούρκος κόουτς, που είχε διαδεχθεί τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο βοηθός του οποίου, Χρήστος Κόντης, θα είναι αυτός που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει το τιμόνι του «τριφυλλιού» στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν κόντρα σε Ολυμπιακό (πρωτάθλημα) και Άρη (τελικός Κυπέλλου).

Αναλυτικά το μήνυμα του Τερίμ:

«Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα μου κι εγώ κάναμε το καλύτερο που μπορούμε στον Παναθηναϊκό, με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να τελειώσουμε την σεζόν 2023-2024 ως πρωταθλητές και να κάνουμε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να βιώσουν μία χαρά που είχαν να νιώσουν 13 χρόνια. Χθες το απόγευμα, ο πρόδερος Αλαφούζος κι εγώ συναντηθήκαμε και αξιολογήσαμε μαζί την κατάσταση και είδαμε ότι τα σχέδιά μας για τη νέα σεζόν δεν ''ταιριάζουν''. Σαν αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής, αποφασίστηκε πως η επαγγελματική μας σχέση δεν θα συνεχιστεί.
Ευχαριστώ τους φίλους του Παναθηναϊκού που με αγκάλιασαν κατά την διάρκεια των έξι αυτών μηνών που περάσαμε στην Αθήνα, τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως επίσης το σταφ της ομάδας και εγώ, είμαστε ευγνώμονες στην ποδοσφαιρική κοινότητα εδώ που σε κάθε ευκαιρία εξέφραζαν την αγάπη και τον σεβασμό στην ομάδα του. Ειλικρινά εύχομαι ο Παναθηναϊκός να έχει ένα επιτυχημένο μέλλον».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης